måndag 30 juli 2012

Lilla As favoritpyjamas


Det här är helt klart favoritpyjamasen. I alla fall tycker jag att den är både finast och mjukast. Lillebror A har inte så många åsikter än :) Jag sydde den innan A föddes och han hade en redan på bb och har den fortfarande. Den börjar bli lite liten men fungerar nog någon vecka till. Har sytt slut på tyget men har beställt mer, det är ju så gulligt.

Har sorterat mina tyger vilket var välbehövligt, hade ingen koll på vad jag har. Nu ligger de i en bokhylla i stället för i en byrå. Det är lättare att de vad jag har och så har jag sorterat efter färg. Kan snabbt konstatera att jag har mest gröna tyger, sen kommer blå, minst har jag av röda tyger. Att jag har mycket gröna tyger kan jag förstå eftersom jag tycker att grönt är väldigt fin men att det är så lite röda tyger är konstigt. Det är bra att veta att det vid nästa inköpstillfälle ska satsas på mer rött :)

Nu ska vi ut och njuta av sommaren som kom tillbaka efter att ha varit borta igår och nu på fm.

fredag 27 juli 2012

Uppdaterat "till salu" sidan


Nu har jag uppdaterat "till salu" sidan med alla kläder som blev över från marknaden. Jag hoppas kunna fylla på med lite mer i större storlekar framöver men det beror lite på hur vädret kommer vara.

måndag 23 juli 2012

Marknad i Särna

I fredags stod jag på min första marknad. Det kommer inte bli den sista :-) Det var jätte kul. Jag och min pappa som gör knivar delade på en plats. Som tur var fick vi ett litet hus att vara i, det regnade nämligen på förmiddagen och var bara 10 grader varmt. Lille A var med hela dagen och var nöjd mest hela tiden. Det var lite svårt att ha honom som reklamdocka eftersom det behövdes en hel del tjocka kläder.
Jag sålde inga jättemängder men är ändå nöjd med tanke på vädret. En mössa kommer att synas i Schweiz.
Ska fota allt som blev kvar och lägga ut på till salu sidan i veckan. Sen kommer de kläderna även få följa med till nästa marknad som kommer att vara den 1 sept här i området där jag bor. Ska sy upp lite till, kläder i större storlekar och så fler mössor (det gick åt flest av dem).